LVL Rancah

Pondok Description:

Jéntré produk: kami geus 3HOT Pencét mesin kaasup jeung LVL Rancah bisa nyadiakeun leuwih ti 25 * 40HC ngeunaan 1000 CBM sabulan Jeung ngeunaan ukuran urang bisa nyieun handap: Jeung ukuranana kawas: 38mm * 225 mm * 3900mm 38mm * 225 mm * 4000mm 38mm * 225 mm * 5500mm 38mm * 225 mm * 5900mm 38mm * 225 mm * 6000mm 42mm * 225 mm * 3900mm 42mm * 225 mm * 4000mm 42mm * 225 mm * 5500mm 42mm * 225 mm * 5900mm 42mm * 225 mm * 6000mm Aplikasi : suplai sakumaha dewan Rancah pikeun konstruksi 1, harga sca ...


jéntré produk

Tags produk

Jéntré produk:
kami geus 3HOT Pencét mesin kaasup 
jeung LVL Rancah bisa nyadiakeun leuwih ti 25 * 40HC ngeunaan 1000 CBM
sabulan
Jeung ngeunaan ukuran urang bisa nyieun handap: 
Jeung ukuranana kawas:
38mm * 225 mm * 3900mm   38mm * 225 mm * 4000mm
38mm * 225 mm * 5500mm    38mm * 225 mm * 5900mm
38mm * 225 mm * 6000mm     42mm * 225 mm * 3900mm
42mm * 225 mm * 4000mm    42mm * 225 mm * 5500mm
42mm * 225 mm * 5900mm     42mm * 225 mm * 6000mm
Aplikasi : suplai sakumaha dewan Rancah pikeun konstruksi  
1, harga Rancah kelas LVL bakal kuat yén solid kai
2, urang bisa nyadiakeun ampir kabéh sataun, sarta saeutik influced ku mangsa.
3, anu LVL téh haratis-fumigation
4, anu LVL pakét kelas téh tilu kali ngeunaan kakuatan jeung kateguhan sakumaha kai padet
 


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!