• biggest-poplar
  • plywood
  • ckwood-pallet-blov
  • LVL (laminated veneer kayu)

    LVL (laminated veneer kayu)

  • lapis

    lapis

  • Blok

    Blok

Tentang Kami

Linyi Haoshan kai Co., LTD nyaéta pabrik profésional tina triplek bahan kai Usuk (LVL, blok jeung saterusna), veneer, OSB, Doorskin jsb, ayana dina kotana linyi, Shandong Pr, Cina. Kami utamana produk ieu LVL (paking LVL, Rancah Board LVL, LVL runner, Urug LVL), blok Usuk (LVL Blok, blok Chip, blok lapis), lapis (triplek komérsial Film Nyanghareupan lapis, poliéster lapis, melamin lapis, UV lapis , panto kulit jeung saterusna.) urang bisa nyadiakeun sertifikasi SGS CARB FSC, etc.We ékspor ti 2006, kualitas luhur jeung stabil, harga kalapa, layanan alus pitulung kami pikeun ngadegkeun koperasi jangka panjang jeung konsumén urang.

WhatsApp Online Chat!