LVL scaffold

Short Description:

Detail Produk: WE duwe 3HOT PRESS MESIN Kalebu lan LVL scaffold kita bisa nyedhiyani luwih saka 25 * 40HC babagan 1000 CBM PER MONTH Lan bab ukuran kita bisa nggawe ing ngisor iki: Lan ukuran kaya: 38mm * 225 mm * 3900mm 38mm * 225 mm * 4000mm 38mm * 225 mm * 5500mm 38mm * 225 mm * 5900mm 38mm * 225 mm * 6000mm 42mm * 225 mm * 3900mm 42mm * 225 mm * 4000mm 42mm * 225 mm * 5500mm 42mm * 225 mm * 5900mm 42mm * 225 mm * 6000mm Aplikasi : sumber minangka Papan scaffold kanggo construction 1, rega SCA ...


Detail produk

Tags Product

Detail Produk:
WE duwe 3HOT PRESS MESIN Kalebu 
lan LVL scaffold kita bisa nyedhiyani luwih saka 25 * 40HC babagan 1000 CBM
PER MONTH
Lan bab ukuran kita bisa nggawe ing ngisor iki: 
Lan ukuran kaya:
38mm * 225 mm * 3900mm   38mm * 225 mm * 4000mm
38mm * 225 mm * 5500mm    38mm * 225 mm * 5900mm
38mm * 225 mm * 6000mm     42mm * 225 mm * 3900mm
42mm * 225 mm * 4000mm    42mm * 225 mm * 5500mm
42mm * 225 mm * 5900mm     42mm * 225 mm * 6000mm
Aplikasi : sumber minangka Papan scaffold kanggo construction  
1, rega scaffold bahan LVL bakal kuwat sing ngalangi kayu
2, kita bisa nyalurake meh kabeh taun, lan sethitik influced dening mangsa.
3, ing LVL gratis-fumigation
4, ing LVL paket bahan iku telu bab kekuatan lan kateguhan minangka kayu ngalangi
 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!