• biggest-poplar
  • plywood
  • ckwood-pallet-blov
  • LVL (laminated veneer kayu)

    LVL (laminated veneer kayu)

  • plywood

    plywood

  • Block

    Block

Babagan awake dhewe

Linyi Haoshan kayu Co., LTD punika Pabrik profesional saka plywood materi kayu pallet (LVL, pemblokiran lan ing), veneer, OSB, Doorskin etc, dumunung ing kutha Linyi, Shandong Pr, China. Kita utamané produk LVL (Packing LVL, scaffold Board LVL, LVL runner, Furnitur LVL), pemblokiran Pallet (LVL Block, pemblokiran Chip, pemblokiran Plywood), Plywood (plywood Commercial, Film ngadhepi plywood, polyester plywood, melamina plywood, uv plywood , lawang kulit lan ing.) kita bisa sumber sertifikat SGS milai FSC, etc.We kaca saka 2006, kualitas lan stabil, competitive price, becik bantuan kita kanggo netepake kerjasama long-term karo kita pelanggan.

Tampilan Online Chat!